Πρόσωπα, χρώματα, χαμόγελα, συναντήσεις, ανακαλύψεις, ιστορίες, σχήματα, παραδόσεις, αρώματα, χαμόγελα, μουσική, κείμενα, γέλια, μουσεία, ταξίδια… ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
Κάθε άνθρωπός είναι ένα κόσμημα. Τα κοσμήματα έλκονται μεταξύ τους και σχεδόν πάντα πρόκειται για έρωτα με την πρώτη ματιά.
Δουλεύουμε με ευγενή μέταλλα και πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους.
Τα γεωμετρικά σχήματα βαλμένα σε ασύμμετρα σχέδια δίνουν απόλυτη ιδιαιτερότητα σε μοναδικά κομμάτια:
- Απλά σχήματα σε συνδυασμό με ακατέργαστες πέτρες: η δύναμη της φύσης υπερτονισμένη στην τραχύτητα της ακατέργαστης πέτρας.
- Κύβοι, δίσκοι, πυραμίδες ή πέτρες τέλεια κατεργασμένες αποκαλύπτουν τη λάμψη τους και δίνουν έμφαση στα χρώματα.
Λεπτεπίλεπτο ή ακατέργαστο, για άντρα ή για γυναίκα, πάντα υπάρχει ένα κόσμημα που σε περιμένει.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Τα ταξίδια από μόνα τους αποτελούν ευχαρίστηση. Γι’ αυτό το λόγο πηγαίνουμε σε μακρινές χώρες και εκθέσεις, για να επιλέγουμε τις πέτρες που ταιριάζουν καλύτερα στο στυλ μας, αλλά μας αρέσει και να διοργανώνουμε εκθέσεις σε διάφορες πόλεις (Παρίσι, Ίνσμπουργκ, Κοπεγχάγη, Μπιλμπάο… και άλλες ακόμα για να γίνουν). Αν σε ενδιαφέρει να λάβεις πρόσκληση, μπορείς να μας δώσεις τα στοιχεία σου.









