Κρήτη            ΕΜΠΝΕΥΣΗ           BerlinCaucasusΣοφία

Πρόσωπα, χρώματα, χαμόγελα, συναντήσεις, ανακαλύψεις, ιστορίες, σχήματα, παραδόσεις, αρώματα, χαμόγελα, μουσική, κείμενα, γέλια, μουσεία, ταξίδια… ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Κάθε άνθρωπός είναι ένα κόσμημα. Τα κοσμήματα έλκονται μεταξύ τους και σχεδόν πάντα πρόκειται για έρωτα με την πρώτη ματιά.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΑ  Stones      Selecting lapis      Εργαλεια

Δουλεύουμε με ευγενή μέταλλα και πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους.

Τα γεωμετρικά σχήματα βαλμένα σε ασύμμετρα σχέδια δίνουν απόλυτη ιδιαιτερότητα σε μοναδικά κομμάτια:

  • Απλά σχήματα σε συνδυασμό με ακατέργαστες πέτρες: η δύναμη της φύσης υπερτονισμένη στην τραχύτητα της ακατέργαστης πέτρας.
  • Κύβοι, δίσκοι, πυραμίδες ή πέτρες τέλεια κατεργασμένες αποκαλύπτουν τη λάμψη τους και δίνουν έμφαση στα χρώματα.

Λεπτεπίλεπτο ή ακατέργαστο, για άντρα ή για γυναίκα, πάντα υπάρχει ένα κόσμημα που σε περιμένει.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ                  Vrettou & stones               ΙνδίαΒερόνικα στον εργοστάσιο

Λατρεύουμε να μοιραζόμαστε μαζί σου τις στιγμές εκείνες, που προσπαθείς να εκλογικεύσεις το παράλογο και καταλήγεις απλώς στο να επιλέγεις το κομμάτι, που ταιριάζει καλύτερα στο άτομό σου.

Ωστόσο, καμιά φορά το τέλειο κομμάτι μπορεί να μη βρίσκεται ανάμεσα στα σχέδιά μας και να προτιμήσεις να κάνεις τη δική σου επιλογή από πετρώματα και ασημένια στοιχεία, για να δημιουργήσεις το δικό σου προσωπικό κόσμημα. Και τότε θα είμαστε μαζί σου σε αυτή τη δημιουργική διαδικασία, όπου θα φτιάχνεις κάτι δικό σου.

ΕΚΘΕΣΕΙΣ           EXPO INSBRK 2009 087               EXPO PARIS 2009 052                   Long necklace

Τα ταξίδια από μόνα τους αποτελούν ευχαρίστηση. Γι’ αυτό το λόγο πηγαίνουμε σε μακρινές χώρες και εκθέσεις, για να επιλέγουμε τις πέτρες που ταιριάζουν καλύτερα στο στυλ μας, αλλά μας αρέσει και να διοργανώνουμε εκθέσεις σε διάφορες πόλεις (Παρίσι, Ίνσμπουργκ, Κοπεγχάγη, Μπιλμπάο… και άλλες ακόμα για να γίνουν). Αν σε ενδιαφέρει να λάβεις πρόσκληση, μπορείς να μας δώσεις τα στοιχεία σου.

 

©2023 Almeida Jewels